Tom Ellis

Üdvözöllek titeket Magyarország egyik Tom Ellis, többek között a Lucifer c. sorozat főszereplőjével foglalkozó rajongói oldalon. Az oldal elsődleges célja, hogy híreket közöljön a színészről azért, hogy tudjátok követni kedvencetek mindennapjait. Az oldalon megtaláltok minden infót, amit csak lehet tudni Tom-ról. Ha elnyerte tetszésetek az oldal, várlak vissza benneteket, de addig is: további jó szórakozást / kikapcsolódást kívánok az oldalon!
Tom Ellis
- tomellis.gportal.hu -
 
 

 

Kiemelt

HÍREK BEKÜLDÉSE | Lehetőséged van kedvencedről megosztani híreket / érdekességeket, amik a főoldalon fognak megjelenni a legfrissebb cikkeknél. Annyi a dolgod, hogy a megadott adatok mellett IDE megírod kedvencedről szóló híredet ill. egyéb mást, amit a nagyközönséggel meg szeretnél osztani.

TÁRSSZERKESZTŐT KERESEK | Mivel még most indult az oldal, ezért keresnék valaki(ke)t magam mellé, aki hetente több alkalommal oszt meg kedvencünkről friss híreket / érdekességeket. A kritériumokat ITT tudjátok elolvasni! 

 
Chat

Chat és hozzászólás szabályzatot ITT tudod elolvasni!

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2020.03.07. 08:43
2020.03.04. 21:22
2020.03.04. 20:41
Friss hozzászólások
Még nincs hozzászólás.
 
Aktuális projektek
 
Projekt címe: Lucifer az Újvilágban
Megjelenése: 2020. Február
Szerep: Lucifer Morningstar

Lucifer visszatért a Pokolba, hogy segítsen testvérének, ugyanis úgy tűnik, özönlenek LA városába a démonok.

 
Partner oldalak

 
Feltételekről és a jelentkezéssel kapcsolatos infókról ITT olvashatsz!
 

Index

Az oldal megnyitja kapuit...

2020.02.27. 19:41, Raquell
Oldalnyitás, társszerkesztő(k) keresése

Kedves Látogatók / Vendégek!

Az oldal ezennel megnyitja kapuit az érdeklődők előtt! Tudom, tudom, elcsépelt már ez a szöveg, de akkor is szükség van rá, hiszen honnan tudnátok, hogy mégis mi az oldallal a célom?! Nos, akkor ha már itt tartunk, elmondom, hogy már egy ideje tervezgettem ezt az oldalt, de most jutottam el odáig, hogy végre szánjak is rá valamennyi időt, mert az igazat megvallva, volt időszak, amikor jegeltem a témát. Mi változott? Mikor újdonságokat kerestem kedvencünkről, magyar nyelvű forrást közvetlenül a színészről nem találtam. Ezért hoztam létre, meg hát azért, mert az egyik kedvenc színészeim közé tartozik és úgy döntöttem, ideje egy ilyen oldal megnyitásának is. 

Azonban a kezdetekkor semmi sem egyszerű. Mivel egyedül vagyok és munka mellett nem igazán jutna annyi időm, mint amennyit szeretnék, ahhoz, hogy friss hírrel szolgáljon az oldal, szükségét látom egy segítőtárs felvételének. Aki lát potenciált az oldalban, esetleg szeretne jelentkezni, azok kérem olvassák el előtte, mik is az elvárásaim a jelölttel szemben:

  • Angol / német nyelvtudás,
  • Igényesség munkájára,
  • Heti 3-5 bejegyzés közzététele.
  • Jártasság a kódolásban (nem feltétel, csak előnyt jelent).

FONTOS, hogy az oldalra csak külföldi hírportálról fordított cikkeket jelentessünk meg, hiszen az oldal alapvetően arra koncentrál, hogy egyedi, más oldalon még nem közzétett cikkeket közöljön Tomról.

Jelentkezni hozzászólásban tudsz, az alábbi adatok megadásával:

Név:
E-mail cím:
Jellemzés: saját magadról írj egy kis bemutatkozó szöveget
Miért jelentkeznél szerkesztőnek?

Még van egy fontos dolog, amit meg szeretnék osztani veletek, ugyanis lehetőséged van a színésszel kapcsolatos híreket, érdekességeket illetve bármi olyant megosztani, ami Tom-al kapcsolatos, csupán nincs más dolgod, mint IDE egy hozzászólást írnod az alábbi adatok kitöltésével:

  • Név
  • Kategória (hír, érdekesség, stb...)
  • E-mail címed: nem kötelező megadnod, csak ha szeretnéd,
  • Cím
  • Szöveg
  • Forrás

Azt még fontos tudnotok, hogy minden esetben átnézem amit küldtök, hogy annak tartalma megfelelő-e (valóban Tommal kapcsolatos, igaz-e és van-e benne esetleges helyesírási hiba).

Köszönöm, hogy végigolvastad! Nemsokára jövök a friss hírekkel kedvencünkről! :)

Még nincs hozzászólás.
 

Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu    *****    Támogasd adománygyûjtéseinket! Ajánld fel szervezetünknek az adód 1%-kot! Hogyan segíthetsz? Nézd meg a portálon.    *****    Érdekel az egészséges életmód, mozgás és táplálkozás? A Kit Fit oldal megnyitotta kapuit. Életmód, egészség, fitnesz....    *****    Szia! Ismered az mta nevezetû játékot? Biztos unod a folyamatos external módos gazdagrp szervereket. Nálunk a helyed!    *****    Blogom, Új olvasóit keresi. Ha Szereted a a mangákat, filmajánlót, verseket és még sorolohatnám. Akkor itt a helyed.    *****    Költöztetés bútorszállítás    *****    Mysteries of the Night ~ Az éjszaka misztériumai csak arra várnak, hogy felfedezd õket. ~ mysteriesofthenight.hu    *****    Nedves levegõ? Fõzéskor nehéz a levegõ? -- 5 kérdés a páraelszívókról -- FAVI páraelszívók    *****    Párásodik a lakás? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról    *****    Konyhai páraelszívók kicsit másképp, mint mások - FAVI    *****    Részletes 20-25 oldalas személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,ha érdekel, kattints és nézz körül nálam!!!    *****    A Hundredmoors célja az, hogy hiánycikknek számító LGBTQ+ témákkal színesítse a magyar blogszférát.    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon,nagyon sok,asztrológiai, ezoterikus anyag valamint szoftverek találhatóak,mind Neked!    *****    A horoszkóp fontos információk összessége,rendeld meg most és 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp lesz az ajándékod!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos,hogy belenézz,ha most rendeled meg,ajándékod + 3 év elõrejelzés és egy Hold horoszkóp!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról - KADD IDE!    *****    Pára? Mentesíts okosan - FAVI páraelszívók - 5 kérdés a páraelszívókról